Ісус – Господь!

Дорогий друже, чи хотів би ти мати вічне життя?

Ісус - Гоподь!

Якщо так, то знай, що це тільки твій особистий вільний вибір. Ти можеш отримати цей безцінний подарунок просто зараз! Його не можливо заслужити, купити, виграти в лотерею, – а потрібно просто прийняти!

Як це зробити?

Це дуже важливо, давайте уточнимо, що це означає. Як перед Богом висловити свою віру?

1. Це означає, перш за все, перенести своє сподівання (уповання) з того, що ти робив раніше, на те, що Христос зробив уже для тебе на хресті. Тепер ти розумієш, що сам не можеш сподіватися потрапити на Небеса, і тому сподівайся тільки на Нього, який помер за тебе.

2. Це означає покаятися в своїх гріхах. «Не зважаючи ж Бог на часи невідомости, ось тепер усім людям наказує, щоб скрізь каялися» (Дії Апостолів 17:30). Слово «покаяння» (за – грецькою «метанойя»: «мета» = (після, з, за, через), «Нойя» = «знання») означає усвідомлення своєї гріховності і потреби в прощенні. Людина, що має щиру віру, розуміє потребу в прощенні і виправленні своїх вчинків, у розвороті на 180 градусів і зміні свого життя. Це означає мати намір відвернутися від усього, що ти робив неприємного Богу. Незважаючи на те, що не завжди вдається поміняти життя відразу й у всьому, Бог дивиться на серце і хоче бачити саме бажання змінити своє життя.

3. Це означає прийняти воскреслого і живого Христа у своє життя як особистого Спасителя. Він говорить:  «Ось Я стою під дверима та стукаю [у двері Вашого життя]: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду…» (Об’явлення 3:20). Тільки ти можеш впустити Ісуса в своє серце.

4. Це означає прийняти Ісуса Христа як Господа, тобто Пана. Він приходить як Учитель і Цар. У твоєму серці є найпотаємніше місце, де знаходиться трон, і цей трон справедливо належить Йому. Він створив тебе, Він викупив тебе, і Він бажає зайняти належне Йому найвище місце у твоєму житті. Раніше ти жив для себе, був егоїстом, і твої рішення і вчинки мали лише тимчасовий результат, але сенсу твоє життя не мало, а результатом всього життя була б смерть у пеклі. Тепер, коли ти приймаєш Христа як Пана свого життя, ти будеш слідувати за Ним, згідно Його волі, яку Він виявляє нам у Слові Своєму.  «Коли хоче хто йти вслід за Мною, хай зречеться самого себе, і хай візьме свого хреста, та й іде вслід за Мною.» (Матвія 16:24). Це – не рабство, це повноцінне життя, яке хоче тобі дати Христос:  «Я прийшов, щоб ви мали життя, і подостатком щоб мали.» (Від Івана 10:10). Життя, повне любові, Його милості, Його керівництва і має своїм кінцем вічне життя в раю.

ЯКЩО ЦЕ ТЕ, ЧОГО ТИ ДІЙСНО БАЖАЄШ, ТИ МОЖЕШ ЗРОБИТИ КРОК ДО БОГА

У молитві там, де ти знаходишся, ти зможеш прийняти Його дар вічного життя через Ісуса Христа просто зараз.  «… бо серцем віруємо для праведности, а устами ісповідуємо для спасіння… Бо кожен, хто покличе Господнє Ім’я, буде спасений.» (Римлян 10:10,13) Якщо ти бажаєте отримати дар життя вічного через Ісуса Христа, поклич Його, просячи Його про цей дар просто зараз.

МОЛИТВА, ЯКОЮ ТИ МОЖЕШ ЗВЕРНУТИСЬ ДО БОГА ПРЯМО ЗАРАЗ:

«Господь Ісус Христос, я знаю, що я грішник і не заслуговую життя вічного. Але я вірю, що Ти помер, щоб заплатити за мої гріхи, і воскрес із мертвих, щоб забезпечити місце на Небесах для мене і бути зі мною в моєму житті. Господь Ісус, увійди в моє життя, візьми керівництво над моїм життям, прости гріхи мої. Я каюсь у гріхах моїх і зараз я довіряю Тобі своє життя. Я приймаю дар вічного життя. Зроби мене таким, яким Ти хочеш мене бачити. Господь прошу, спаси мене, увійди Духом Святим в моє серце і веди мене Своєю дорогою, в ім’я Ісуса Христа! Амінь!»

Якщо ця молитва – щире бажання твого серця, поглянь сам, що Ісус обіцяє тим, які в Нього вірують:  «Поправді, поправді кажу Вам: Хто вірує в Мене, життя вічне той має.» (Від Івана 6:47) І тепер, якщо я запитаю, чи впевнений ти, що після смерті будеш з Богом на небесах, то що ти відповіш?